Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av RC SYD:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Gå direkt till textinnehållet
10 november 2023

Anmälan öppen till kvalitetsdag med Swedankle, Riksfot och SFAS

 

Nu är anmälan öppen till Riksfots och Svenska Nationella Fotledsregistrets (Swedankle) kvalitetsdag i samband med Svenska Fot- och Ankelkirurgiska Sällskapets (SFAS) årsmöte.

Då förra årets kombinerade kvalitetsdag för Riksfot och Fotledsregistret föll väl ut görs även i år en gemensam konferens. För att ge möjligheten för ännu fler att kunna delta har vi dessutom valt att lägga kvalitetsdagen i direkt anslutning till årsmötet för Svenska Fot- och Ankelkirurgiska Sällskapets årsmöte den 25–26 januari.

Kvalitetsdagen kommer att ersätta Fotledsregistrets användarmöte i år och vänder sig i första hand till kontaktläkare och kontaktsekreterare för Riksfot och Fotledsregistret, men alla användare är välkomna i mån av plats. Det är möjligt att delta såväl på plats i Stockholm som digitalt via länk.

På mötet kommer vi uppdatera er avseende registren med pågående projekt, färsk statistik och framtida planer, men också ge tips och råd i registreringsprocessen. Ni kommer också ha möjligheter till att ställa frågor.

Tid och plats

Datum: 24 januari (Riksfots och Swedankles kvalitetsdag) och 25–26 januari (Svenska Fot- och Ankelkirurgiska Sällskapets årsmöte)

Tid: Kvalitetsdagen är 10:00–17:00 och kommer bland annat att innehålla en separat sekreterarworkshop

Plats: Läkarförbundet, Villagatan 5, Stockholm, eller digitalt

Anmälan

Mötet är kostnadsfritt och anmälan görs antingen som separat anmälan eller i kombination med anmälan till SFAS årsmöte (till vilket man redan kunnat anmäla sig en tid).

Anmälan till enbart kvalitetsdagen

Klicka här för att komma till anmälan.

Anmälan till både årsmötet för SFAS och kvalitetsdagen

Klicka här för att komma till anmälan.

Mer information om årsmötet för SFAS

Klicka här för att komma till mer information om årsmötet för SFAS.

 

Välkomna!

Maria Cöster, registerhållare Riksfot
Björn Rosengren, registerhållare Swedankle